VÄLKOMMEN TILL SÖRMONS HUNDKLUBB LKK

Vår verksamhet bygger på att alla medlemmar (och hundar) ska behandlas likvärdigt oavsett vilken träningsnivå du befinner dig på eller vilken hundras du har.

Här finns en nyrenoverad klubbstuga, toalett, inhägnad agilityplan och en stor träningsplan. Klubben ligger vid Sörmons grustag med närhet till skog, vandringsleder och stigar samt ett hund- och pulkaspår på 4 km för dig som är intresserade av draghundssport.

KLUBBREGLER FÖR SÖRMONS HUNDKLUBB

På Sörmons Hundklubb hjälps vi åt och ställer upp för varandra. Alla medlemmar är självklart lika mycket värda, oavsett vilken nivå vi tränar eller tävlar på.

• Alla medlemmar får använda planerna för egen träning när som helst, men kom ihåg att visa hänsyn för varandra och att planerad verksamhet och kursverksamhet alltid har förtur.
  • På klubbens område råder rökförbud. Fimpar kastas i avsedd behållare.
  • Rasta hunden utanför klubbens område. Om hunden bajsar på klubbens område, plocka upp det direkt.
  • Agilityplanen är avsedd för agilityträning och får inte användas som rasthage. Se till att hunden är ordentligt rastad innan ni beträder inhägnaden.
  • Löptikar är välkomna på klubbens område.
  • På klubbens område ska hundar vara kopplade. Undantag gäller såklart hundar i träning. Undvik att ha flera hundar lösa samtidigt.
  • Låt aldrig din hund hälsa på en annan hund utan du först har pratat med och frågat ägaren om det är okej.
  • Hundar är välkomna i klubbstugan, men om de stör verksamheten får de stanna i bilen för allas trevnad. Fråga din instruktör innan du tar in hunden i stugan.
  • Behållare avsedd för bajspåsar finns i anslutning till klubbstugan.
  • Skräp och pant slängs i avsedda behållare.
  • Kom ihåg att alltid plocka in det som tagits ut.
  • Skulle något på klubben gå sönder eller om du hittar något som är trasigt -– ta kontakt med styrelsen.
  • Torka av bänkar och rengör kaffekokare om du har använt köket.
  • Klubben rekommenderar att hundar ska vara vaccinerade enl. skk rekommendationer
  • Säg ”Hej!” – alla blir gladare då!

HYRA PLAN OCH KLUBBSTUGAN

För klubbens medlemmar finns det möjlighet att hyra klubblokal med tillhörande toalett samt träningsplan och agilityhage för till exempel kennelträffar eller andra privata arrangemang.

Om man hyr klubben får man träna ostört.

Om du är intresserad av att hyra klubben - titta då i kalendern och se om det datum du vill hyra är ledigt. Anmäl intresse via styrelsen@sormonshundklubb.se

Anmälan ska alltid gå via en medlem, som därmed har ansvar för ev. handling, lås och städ. Skriv även fakturauppgifter i mejlet.

Kostnad per dag: 350 kronor.

Kostnad per timme: 50 kronor.

Observera!
Instruktörer får endast bedriva verksamhet i klubbens regi på uppdrag av klubben.

Kurser och annan verksamhet i klubbens regi går alltid före all uthyrning.

Bokning av klubben sker via kontaktsidan

VI ÄR EN DEL AV SVENSKA KENNELKLUBBEN

Sörmons Hundklubb är en lokal kennelklubb, vi står under Värmlands Kennelklubb (länsklubb), som står under Svenska Kennelklubben (SKK).

Inom SKK finns regler och stadgar som berättar om hur vår verksamhet ska se ut. Här nedan hittar du länkar till de styrdokumenten:

Grundregler
för medlemmar i svenska kennelklubben

Stadgar för svenska kennelklubben
samt länsklubb och lokal kennelklubb

Typstadgar
för klubbar inom skk

skk logo

nyabaracken

Nya klubbstugan levereras, inköpt hösten 2014.

Agilityplanen.

hundartränar