GÅR EJ ATT ANMÄLA NU - UNDER UPPBYGGNAD

 

Här kan du anmäla dig till våra BPH-tillfällen!

Tänk på att vår mejl kan hamna i din skräppost!

Tänk på att ange mejl och telefonnummer korrekt. 

Titta gärna en extra gång.

 

Vid frågor, kontakta oss!

OBS, om du vill läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter, läs här!

 

 

 

  

 

När du ser ett meddelande om bekräftelse här nere vet du att din anmälan är skickad till oss.

OM ANMÄLAN

Anmälan säsongen 2023

Arrangören äger rätten att prioritera anmälningar på ett sätt som de finner sig lämpligt i förhållande till vilken typ av BPH som arrangeras. På rekommendation från SKK prioriteras uppfödare och rasklubbar.

På Sörmons Hundklubb LKK har vi beslutat att hålla vissa tillfällen öppna endast för enskilda ekipage som inte ingår i rasklubb eller som är uppfödare. 

Besked kommer efter att alla platser är fyllda

Alla ansökningar görs via formulär här på hemsidan

 

 

Klubben planerar att starta upp en BPH-verksamhet under 2023 :) men just nu jobbar vi med alla förberedelser, så därför går det inte att anmäla sig i nuläge.

 

Beteende- och personlighetsbeskrivning hund

 

Vill du veta mer om din hunds mentalitet?
Är din hund nyfiken, energisk, lekfull eller kanske mer försiktig? Hur agerar den jämfört med andra hundar? Genom att delta på BPH kan du lära dig att förutse din hunds reaktioner.

På vår officiella BPH-bana leds du av utbildade och certifierade beskrivare och testledare. Tillsammans hjälper vi dig att förstå din hunds beteenden bättre.

Beskrivningen tar omkring 45 minuter och innehåller åtta olika moment. Syftet är att få en bild av hur hunden reagerar på och hanterar olika situationer. BPH är utformad för att passa alla hundar, oavsett ras. Hunden måste ha uppnått 12 månaders ålder vid beskrivnings tillfället. Ägaren måste vara medlem i SKK eller godkänd klubb.

På BPH banan får hunden inte ha ett stryphalsband, men man får använda sele om man vill. Kopplet ska vara ca 180 cm långt, tillhandahålls av oss. Föraren ska ha med sig en leksak (helst en som hunden känner igen) och lite gott hundgodis. Hunden kan framföras i lina om man inte kan ha hunden lös.

Hunden måste vara id-märkt, och vaccinerad.

 

Ägare eller förare måste vara medlem i en klubb inom SKK-organisationen, exempelvis läns-, special- eller rasklubb, även medlemskap i Sveriges Hundungdom eller en verksamhetsklubb t.ex. Svenska Nose Work Klubben går bra. Ägare eller förare bosatt utanför Sverige ska vara medlem i av SKK erkänd utländsk kennelklubb.

 

BPH är ingen tävling utan det är en beskrivning. Resultatet från beskrivningen registreras i SKKs e-tjänst Avelsdata

 

Regler för BPH

 

Det är hundägaren/hundförarens ansvar att känna till regler för BPH

 

Läs mer om BPH hos SKK genom att klicka HÄR

Läs mer om gällande dopingregler hos SKK genom att klicka HÄR